Andorra

El CE Carroi torna a la Lliga Multisegur un any després

Ahir va tenir lloc el partit de tornada de promoció a la Lliga Multisegur, que va finalitzar per 0-2 a favor del CE Carroi, que torna a la màxima divisió un any després del descens.

El duel va començar amb els escaldencs, conscients de la necessitat de marcar almenys dos gols, amb una pressió molt alta i possessió de la pilota, ja que, excepte jugades puntuals, el CE Carroi esperava en camp propi. La primera ocasió no va tardar en arribar, però va ser per als visitants. En una jugada de contraatac, Arnau Bravo va rebre l’esfèric i a la carrera cap a la porteria contrària Jordi Rodríguez el va tirar, provocant penal. El mateix Bravo va ser l’encarregat de llançar-lo, però Rodríguez es va estirar per  a firmar una parada que els valia or.

L’ocasió més clara per als locals va arribar al minut 25, amb un xut del capità Marc Pujol des de la frontal que va topar amb el pal. A partir de llavors, i fins al final de la primera meitat, es van succeir un seguit d’ocasions per al CE Carroi, la majoria molt clares, que no es van materialitzar en cap gol per a avançar-se al marcador.

Ja en la represa, el duel va iniciar amb molta intensitat per part dels dos equips, però sense massa ocasions per a cap. A partir del minut 63 es va començar a veure una mica més d’acció, quan va tenir lloc la més clara dels d’Óscar Antonio Ochoa, amb un altre tir al pal, aquest cop de Luis Emilio Blanco. En la jugada posterior va arribar el primer gol, obra de Bravo després d’una errada dels escaldencs. El segon no es va fer esperar, i al cap de cinc minuts, el mateix davanter català va fer el definitiu 0-2, al qual els locals no van tenir res a fer, baixant de categoria després de nou temporades a primera divisió.