Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

El repte solidari Pedala contra el càncer aconsegueix recaptar 1.417,20 euros

El repte solidari Pedala contra el càncer ha recaptat un total de 1.417,20 euros. Es tracta d'una iniciativa del Centre Esportiu
d'Anyós, Vallnord i el Comú de la Massana emmarcada dins del festival Festisport que buscava recaptar diners per a l'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), que els dedicarà a la seva acció a favor dels pacients oncològics.

El Festisport ha volgut incloure des de la seva primera edició un acte per recaptar fons per alguna organització social del país i Assandca ha estat l'escollida en aquesta edició. 

Tal com informa Assandca, l'esport i l'activitat física en general estan recomanades per l'Organització Mundial com a mesura de prevenció i per millorar la qualitat de vida i el diagnòstic dels pacients de càncer. Entre altres serveis que Assandca ofereix als seus associats, com assessorament en els tràmits acompanyament


psicològic i programes d'allotjament quan els pacients han de seguir tractaments fora, hi ha el de sessions d'activitat física dirigida especialment a pacients oncològics.