Andorra

El sistema d’arrodoniment solidari arriba al Principat

El CEO de Worldcoo, Sergi Figueres i el fundador d’Univers Bomosa, Turi Mora.
El CEO de Worldcoo, Sergi Figueres i el fundador d’Univers Bomosa, Turi Mora. | bomosa

L’arrodoniment solidari arriba al Principat de la mà d’Univers Bomosa i Worldcoo després de signar un conveni de col·laboració per instaurar a Andorra aquest sistema de recaptació solidari. El CEO de l’empresa social catalana, Sergi Figueres, va explicar que des de Worldcoo van desenvolupar i implementar diferents canals de recaptació per ajudar a les ONG a finançar els seus projectes. 
L’arrodoniment solidari consisteix, principalment, en arrodonir el pagament de la compra quan es paga amb targeta prement el botó verd i després «es pot obtenir un certificat de donació a través de la pàgina worldcoo.com», va explicar Figueres. Aquest arrodoniment només es pot fer amb pagaments per targeta o bé en línia «per temes de traçabilitat i transparència», va manifestar. A més, va indicar que des de Worldcoo es troben al mig entre les ONG que volen desenvolupar un projecte i les empreses i les persones que ho fan possible. De fet, va remarcar que entre un 30 i un 50% dels clients d’aquestes empreses participen en l’arrodoniment solidari i que van arribar a tenir més de 100.000 persones diàries fent donacions a través de la seva eina. 

Football news:

Lukaku is a fan of Henri-the coach. In general, he ignores the weaknesses and maniacally improves only the main skills
The love story of Eriksen and his wife Sabrina - ❤ ️
Kier is deeply shocked and couldn't finish the game. He and Eriksen are friends. Coach of Denmark about the replacement of the captain
Eriksen was named the best player of the match Denmark - Finland
Denmark lost to Finland (0:1). Goal kicking statistics-23:1
Total respect for the Finns: the fans started a roll call about Eriksen, all the players applauded the Danes
Kjaer gave Eriksen an indirect heart massage after losing consciousness and supported his girlfriend