Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Govern no veu bé apujar els lloguers baixos per sobre de l'IPC

 • Marededeu! Xavi, no pots marxae d'Andorra! Mira com te la lien! De veritat aquest Sr. Pla sap el que fa? El millor per tots i per la imatge del Govern seria fer-lo fora JA!

  Respondre
 • Simpatitzant de la CNT va dir..
  S'en diu globus sonda. Uns el llencen i, segons la reacció social, govern aprova o recula. Així queden bé sí o sí, però no deixen de ser dos cares de la mateixa moneda

  Respondre
 • Es molt senzill, pregunteu vos a qui es protegeix sempre a Andorra. Qui cobra 1200 euros al mes i ja ha de posar mes del 50 per cent del seu salari en un lloguer ? O qui te la pasta suficient per comprar se pisos per llogar los ? Tothom coneix la resposta. Aqui si no ets del clan no hi tens res a fer, i al final sera millor marxar.

  Respondre
 • Simpatitzant de la CNT va dir..
  Si si de los hermanos Marx barrejat amb el polstergeist,ja, ja,ja, quina colla, de pena, de totes maneres no se'ls pot deixar sols que son perillosos.

  Respondre
 • Un organisme del govern diu de pujar els lloguers més baixos per sobre de l'IPC i, després, el govern diu que no ho veu bé. Hi ha comunicació al govern entre ells o es donen unes directrius? O al final es a veure qui la diu més grossa? Una situació que sembla ben bé el camarote de los hermanos Marx.

  Respondre
 • Doncs quw govwrn compri els pisos qie van entre 300.000 i 1.000.000 i els ll9gui a 500 euros ells. Aixi ja els hi llogo jo un i venc tots els que tinc

  Respondre