Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Josep Segura deixa la direcció general del BSA

Canvi de càrrecs

Lluís Alsina serà el nou màxim responsable de l'entitat

El president del Consell d'Administració de BSA, Miquel Alabern, i el president de BSA, Josep Segura.

El president del Consell d'Administració de BSA, Miquel Alabern, i el president de BSA, Josep Segura.

Josep Segura ha decidit fer un canvi professional i deixar el seu càrrec de conseller i director general del BSA, segons informa l'entitat bancària en nota de premsa. Segura, que deixa el càrrec per "motius personals i professionals" es va incorporar al projecte de BancSabadell fa 22 anys, primer com a interventor general, després com a director general adjunt i els darrers anys com a director general.

Arran de la seva sortida, Lluís Alsina, actual conseller i director general de MoraBanc, i també conseller de BSA, serà el nou màxim responsable de l'entitat per "culminar el procés d'integració de les dues entitats". Tot i això, l'entitat apunta que el seu nomenament està subjecte a obtenir l'autorització del regulador (AFA).

Tanmateix, Miquel Alabern, president de BSABnac, s'incorporarà a MoraBanc com a conseller independent un cop s'obtingui l'autorització. Amb la seva incorporació, el Consell d'Administració de MoraBanc comptarà amb nou membres, dels quals cinc són consellers independents, tres consellers dominicals i un conseller executiu. Aquests canvis són fruit de la preparació de totes dues entitats per fer front al procés de fusió i d’integració que està previst que finalitzi a la tardor.