Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

L'actual Govern decidirà la ubicació del multifuncional i el nou Executiu serà qui l'hagi de licitar

El cap de Govern, Xavier Espot, ha posat en relleu que abans que acabi la legislatura el lloc on ha d'anar ubicat el futur multifuncional "estarà decidit" i no només això sinó que podria estar tot enllestit perquè es pugui licitar el projecte un cop arribi a l'edifici administratiu el nou govern sorgit de les urnes. "No em semblaria licitar una obra així a dos mesos de les eleccions", ha justificat.

Espot s'ha referit a aquesta infraestructura qüestionat pels mitjans de comunicació en la tradicional visita governamental a AINA. El cap de Govern ha incidit en el fet que l'executiu ha d'escollir encara entre l'estadi comunal i la Margineda, i que posteriorment caldrà emprendre les "passes legals" per poder tirar endavant el projecte, començant per un concurs d'idees i per poder "deixar-ho tot degudament preparat" perquè el nou Govern pugui licitar les obres.

I s'espera que quan aquesta obra pugui tirar endavant els preus de la construcció ja estiguin estabilitzats, ja que si no, potser caldrà esperar "un temps raonable per no comprometre les finances públiques". De fet, el cap de Govern ha admès que l'increment de costos del sector està fent que "moltes" de les licitacions de Territori "acaben desertes" perquè els preus proposats "superen les forquilles establertes". I aquest seria el cas en què es trobarien infraestructures importants com el multifuncional o la nova seu d'Andorra Telecom si es traguessin a concurs i es veiés que el preu demanat supera el que s'havia previst inicialment, segons ha informat l'ANA.