Andorra

L’espai Ingeni Coworking acull a AUTEA

Antoni Viola i Joan Prat amb Inés Martí
Antoni Viola i Joan Prat amb Inés Martí

L’espai de coworking i ecosistema d’emprenedoria, Ingeni Cw, i l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra, AUTEA, han signat avui un acord que permetrà a AUTEA gaudir de les modernes i atractives instal·lacions del centre de treball. L’espai, situat en un emplaçament molt cèntric a Andorra la Vella, ofereix espais de treball compartits, despatxos privats, sales de reunions i auditori per a conferències.

Des d’Ingeni Coworking es fa èmfasi en que aquesta és una iniciativa de responsabilitat social que es vol realitzar per ajudar a Associacions del país. El propòsit d’Ingeni Cw és que la seva activitat tingui un impacte positiu a la societat ajudant a transformar el seu model econòmic i ajudar a resoldre problemes socials i mediambientals. AUTEA, com associació que defensa els drets i dóna suport a persones afectades d’un trastorn de l’espectre de l’autisme i a les seves famílies, s’alinia amb aquest objectiu de col·laboració.

Des d’AUTEA es vol agrair a Ingeni Coworking l’oportunitat de desenvolupar la seva activitat social en un espai modern que fomenta valors com la col·laboració i la sostenibilitat, que tant encaixen amb l’Associació. Així com fer-ho envoltada d’empresaris i emprenedors, el que afavorirà, destaquen des d’AUTEA, nous intercanvis, aprenentatges i experiències innovadores i molt beneficioses per totes les parts.

Football news:

Undress and have dinner with us. Karembeu about how the players of Real Madrid joked Casillas
Hakimi moved from Real Madrid to Inter
Icardi on leaving Inter: PSG-a step forward. I want to win trophies
Giress about the Best-2019 award: Mane should have been ahead of Messi
Lovestory Totti and Ilari Blasi: he dedicated goals to her in the Derby, she dissuaded him from moving to Real Madrid (and had a row with Spalletti)
Eric Djemba-Djemba: Pogba and Brunu would have sat in the reserves under Scholes and Keane
Klopp on the championship: I would never compare myself to Dalgliesh and Shankly