Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

La Massana i Vallnord uneixen esforços per tenir el millor estiu

El Comú de la Massana i Vallnord-Pal Arinsal van inaugurar ahir la temporada d’estiu en un acte en què es van compartir totes les activitats, així com les novetats previstes per enguany. Pel que fa a la corporació massanenca, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, va presentar la varietat de l’oferta amb un ampli ventall d’opcions per arribar al públic familiar i al turista de natura. «Tenim per endavant un estiu per viure experiències a les nostres muntanyes», va afirmar el conseller.

Una de les novetats s’emmarca en el Pla Cicloturístic que va posar en marxa el comú l’any passat, amb la creació de cinc circuits d’e-bike i enduro. A més, es milloraran els serveis als ciclistes, amb guarda-bicis i recolza-bicis en diferents punts de la parròquia. Una altra novetat és la via ferrata que ja està a punt d’inaugurar-se a Arinsal, de nivell moderat i destinada sobretot al públic familiar.

Pel que fa a la natura, es continua apostant per les sortides a cavall i les excursions guiades, dos dels productes que més demanen els turistes. L’oferta es completa amb jocs i propostes lúdiques perquè els més petits aprenguin a conèixer i estimar la muntanya, com el Bosc dels Menairons, la ruta del Tamarro i el joc de pistes Salvem la Serenalla, a més de diversos escape rooms pels pobles.

La part més festiva arribarà de nou amb la Serenalla Market, la Pitavola del Comapedrosa i, enguany, amb el Contradans. 


Temporada de 130 dies

Quant a Vallnord, l’estació ja va inaugurar la temporada d’estiu divendres passat amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa. Aquest serà el tercer any d’explotació per part d’EMAP. Un espai on els clients podran gaudir del servei de pernoctació o de restauració. La temporada de Bike Park i Mountain Park, iniciarà demà, amb l’obertura del primer cap de setmana i un dels esdeveniments més atrevits de la temporada, la Maxiavalanche. A partir del 24 de juny, tota l’activitat de Vallnord-Pal Arinsal, les seves activitats, remuntadors i circuits estaran oberts cada dia de forma ininterrompuda fins a l’11 de setembre. A partir d’aquí, l’estació passarà a obrir caps de setmana fins al 12 d’octubre. 

Vallnord-Pal Arinsal es marca un objectiu tant en l’àmbit de facturació com d’ocupació molt similar al de la temporada passada, que va ser de rècord. S’espera, tot i això, superar aquestes xifres, ja que al 2021 no es va acollir la Copa del Món de BTT. Amb aquest esdeveniment, a més de l’ocupació habitual, s’espera la visita de més de 50.000 persones.

Una de les novetats més importants en activitats és el nou Summer Tubbing. L’estació ja disposava d’un tubbing, però aprofitant les reformes que es van fer a la zona de la pista de trineus, s’ha col·locat un nou Summer Tubbing que compta amb tres tobogans nous que podrien acompanyar-se d’aigua. Així mateix, Vallnord Mountain Park col·locarà tres nous inflables, dels quals dos seguiran la mateixa línia i un ha estat tematitzat per DOTS. Finalment, torna el Big AirBag, amb plataformes de salt de tres i sis metres. Una estructura amb un matalàs gegant perquè els clients puguin fer salts lliures. 

D’altra banda, hi haurà fins a quatre opcions gastronòmiques diferents, sent la més destacable l’obertura de la Food Truck, una estrena de la temporada d’hivern, però que aquest estiu s’ha col·locat a la plaça de la Caubella per tal de donar-li més visibilitat i més serveis als clients del Pump Track i senderistes, segons va informar l’estació en un comunicat.