Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

La Seu: visita comentada al Noviciat de la Sagrada Família d’Urgell

La Seu: visita comentada al Noviciat de la Sagrada Família d'Urgell
Convent de la Sagrada Família d’Urgell. Foto: Wikimedia Commons

Aquest dimecres, 1 de juny, es realitzarà una visita comentada al Noviciat de la Sagrada Família d’Urgell, conegut popularment com el Convent de la Punxa, situat al peu del passeig de Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. La visita, que s’iniciarà a les 19:30 hores, serà a càrrec de Carles Gascón Chopo, Francesc Marco-Palau, Lluís Obiols Perearnau i Antoni Pol Solé.

Durant la visita s’incidirà en la construcció de l’edifici del noviciat i, molt especialment, en la nova església iniciada el 1959, les seves característiques arquitectòniques i la importància artística dels elements que la componen, al seu interior però també a l’exterior. La visita compta amb la col·laboració de la comunitat de monges de la Sagrada Família d’Urgell i forma part dels actes de l’any Palau Ferré, en commemoració del centenari de l’artista Maties Palau Ferré, autor de l’escultura de la façana de l’església.

Aquesta és la darrera activitat que forma part del cicle “Parlem d’Història“, organitzat des de l’any 2012 per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.