Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Llorenç Miquel guanya la beca Fulbright per a estudiar a la Universitat de Califòrnia–Irvine

Llorenç Miquel guanya la beca Fulbright per a estudiar a la Universitat de Califòrnia–Irvine
Foto: La UCI és de les universitats més reputades als EUA. Foto: Gilberto Cárdenas/UCI

L’executiu andorrà ha aprovat l’atorgament de la beca Fulbright per al curs acadèmic 2022-2023 acordada pel Comitè Bilateral Fulbright. Així, s’aprova becar l’estudiant, Llorenç Miquel, perquè pugui cursar el Master of Sciences (MSc) in Civil & Environmental Engineering – Program in Transportation Systems Engineering de dos cursos de durada a la University of California – Irvine.

La beca s’atorga per al curs acadèmic 2022-2023, i pot ser renovada per al curs acadèmic següent si el becari progressa adequadament. L’import becat és de 59.640 dòlars, i inclou despeses d’anada i tornada, de matrícula, d’establiment i compra de llibres i una assignació mensual durant 9 mesos.

La voluntat del Govern, ha apuntat el ministre Portaveu, Eric Jover, és afavorir la cooperació acadèmica per potenciar els intercanvis entre estudiants i facilitar la mobilitat dels joves andorrans amb beques d’excel·lència acadèmica. Les beques Fulbright estan destinades als titulats superiors –bàtxelor o equivalent reconegut pel Govern– que desitgin realitzar programes de màster o doctorat en una universitat americana en qualsevol disciplina acadèmica.