Albania

Afrim Gashi: Kemi filluar bisedimet me Aleancën për të garuar së bashku në zgjedhjet lokale

Kryetari i partisë Alternativa, Afrim Gashi tha se ata kanë filluar bisedimet dhe takimet me partinë, Aleanca për Shqiptarët, që në zgjedhjet lokale të dalin bashkërisht.

“Siç e dini edhe ju edhe opinioni ne në prag të zgjedhjeve parlamentare realizuam një koalicion i cili në parim nënkuptonte edhe dalje të përbashkët edhe në zgjedhjet lokale. Atëherë nuk jemi marrë vesh natyrisht për detaje. Në këtë kohë përderisa kemi funksionuar si opozitë e bashkuar në parlament kemi pasur raporte të shkëlqyera, punë të përbashkët ekipore dhe mendojmë se ka plotë arsye që të shkojmë bashkërisht edhe në zgjedhje lokale”, tha kryetari i Alternativës, Afrim Gashi në emisionin “ENTER” në TV SHENJA.

Ai tha se gjasat për të pasur koalicion opozitar mes dy partive janë shumë të mëdha.

Sa i përket zgjedhjeve lokale, Gashi, tha se ata janë optimist se shqiptarët e duan një ndryshim.

“Po të mos ishte manipulimi zgjedhor, vjedhja e votës si dhe dështimi i sistemit softuerik të KSHZ-së, unë jam i bindur se sot shqiptarët me vullnetin e tyre do të përfaqësoheshin nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa”, u shpreh Gashi.
Sipas tij në çdo komunë shqiptare gjasat për të bërë ndryshimin dhe për të fituar janë shumë të mëdha.

Football news:

In Holland, they believe that racism is everywhere in Russia. I'm explaining: this is no longer the case. The only Russian in the championship of the Netherlands
Manchester United offered 30 million euros for Coulibaly. Napoli refused
Inter was offered to rent Jovic
Barcelona appealed to Juve about the exchange of Griezmann for Dybala (L'Equipe)
The FA has started checking because of the riots at the Euro final: The main thing is that such shameful scenes will never happen again
Justin Kluivert will move to Nice from Roma. The Romans will give him on loan with the right to buy out
Griezmann can put pressure on Barcelona so that his exchange to Atletico for Saul still takes place