Albania

Apel për kumanovarët që nuk janë regjistruar

Na ndajnë vetëm edhe 5 ditë nga përfundimi i operacionit më të madhë statistikor në vend, Regjistrimin e popullsisë në Maqedoninë e Veriut.

Duke pasur parasysh peshën dhe rëndësinë që ka ky Regjistrim në realizimin e të drejtave dhe përfaqësimin e shqiptarëve në çdo sferë të jetës në Maqedoninë e Veriut, apelojmë:

Të gjithë ata qytetarë, të cilët për arsye të ndryshme nuk kishin mundësi të përfshihen deri në këtë moment në procesin e regjistrimit, por edhe ata qytetarë, të cilët në fillim kanë refuzuar të regjistrohen dhe në ndërkohë kanë ndrru mendje si dhe mërgimtarët tanë, të cilët nuk janë regjistruar as në mënyrë elektronike e as nga familjarët e tyre që kanë në vend, të njejtën ta paraqesin sa më shpejtë që të jetë e mundur.

Këto ditë në dispozicionin tuaj do të jenë, instruktorët shtetëror shqiptarë për Kumanovë, Arsim Nuredini dhe Ridvan Ismaili.

Football news:

Tuchel about the League Cup: Every tournament is important, we do not prioritize. Chelsea always plays to win
Miranchuk looks like a foreign body. It would be better to let him go back to Russia. Italian journalist about Atalanta midfielder
Barcelona's priority is Klopp's appointment. His contract with Liverpool is until 2024
Milan is ready to more than double Teo's salary to 3.5 Million euros a year
Al-Sadd Xavi has not lost 34 matches in the Qatar League - this is a club record. The league record is 41 games
Nagelsmann about Hernandez: He is in a good mood, there is no feeling that he is worried about prison
Tuchel on the victory over Southampton: A tense match. I liked Chelsea's energy