Albania

Arrestohet një person në Gostivar

Dje, është arrestuar një 45-vjeçar nga fshati Raven i Gostivarit që të vuajë dënimin me burg, njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Ai ka kryer veprën penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në shitje të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekusorëve”.

“Më 31.07.2021 në ora 09.30 në Gostivar nga policët, pas marrjes së urdhrit gjyqësor, është arrestuar G.O.(45) nga fshati Raven i Gostivarit. Ai është kërkuar që të mbajë dënimin me burg për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në shitje të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekusorëve” në bazë të nenit 215 të Kodit Penal. G.O. është dërguar në Burgun e Tetovës për mbajtjen e dënimit”, njoftojnë nga MPB-ja.

Football news:

Where is Leo Messi? Cadiz fans trolled Barca with a song after 0:0
Koeman about the referee after 0:0 with Cadiz: In this country, they are removed for nothing
Coach Torino Juric about 1:1 with Lazio: We dominated, but stupidly lost two points
Juventus without Ronaldo is 12th in Serie A, Barcelona without Messi is 7th in La Liga. The teams played 5 matches each
Koeman was removed in the 97th minute of Barcelona's match with Cadiz
Mourinho has not lost in 41 consecutive Serie A home matches. This is a repeat of Allegri's record in the three-point era
Oh, what a story: the Africans pretended to be representatives of a Danish player and received 800k euros from an Italian club. And they were detained in the Leningrad region!