Albania

Auron Tare: Një shok klase që më spiunoi te Sigurimi, punonte deri para disa vjetësh në Gardën e Republikës

A ka vuajtur vetë Auron Tare nga Sigurimi i Shtetit? Kjo ishte një pyetje që gazetari Roland Qafoku i drejtoi atij në emisionin HARD TALK. Tare reagoi një histori sipas të cilës një shok i klasës në shkollën Skënderbej  kishte spiunuar te Sigurimi  i shtetit si njeri që tallej me komunistët dhe komunizmin. Tare tha se deri para disa vitesh ai punonte në Gardën e Republikës.

-Ti Auron ke vuajtur nga Sigurimi i Shtetit?

-Po ti e di në shkollë. Ai personazhi që na spiunonte ne e pashë një ditë te Garda e Republikës, si oficer para 15 viteve. Ai ka qenë me ne dhe na spiunonte. Vuajtje është fjalë e madhe, po përshmembull mua s’më linin të dilja jashtë shtetit se thoshin arratiset.

Football news:

Ake arrived in Manchester to undergo a medical for city. He will be bought for 39 million pounds
Sancho's salary at Manchester United is 17.6 million euros a year. In Borussia, he receives 6 million rubles. Borussia Dortmund Midfielder Jaydon Sancho has agreed with Manchester United about the size of a paycheck
Hasenhuttl is the best coach in the Premier League in July. He is the first Austrian to receive this award
Real can sell Hames to Atletico for 10-15 million euros (El Golazo de Gol)
Henrik Larsson on racism: I hope that we will be able to eradicate this huge problem. Evil will never overcome good
Manchester City wants to buy 5 more players this summer. The club is Interested in Lautaro and Felix
West ham midfielder Antonio is the best player in the Premier League in July. He scored 8 goals in 7 matches