Albania

Borxhi për faturat e pa paguara të ujit do të mund të paguhet pa kamatë, nga 2 deri më 15 nëntor

Nga 2 nëntori deri më 15 nëntor qytetarët të cilët kanë borxh në ndërmarrjen publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” do të mund ta paguajnë të njëjtën pa kamatë për pagesën e vonuar.

“N.P. “Ujësjellësi dhe Kanalizimet – Shkup”, duke pasur parasysh gjendjen socio-ekonomike si rezultat i pandemisë, përsëri plotëson nevojat e qytetarëve. Gjegjësisht, çdo ditë pune nga ora 8 e mëngjesit deri në 2 pasdite, qytetarët mund të drejtohen në Sektorin për Grumbullim, për pagimin e borxheve deri në 24 këste mujore, varësisht nga shuma e borxhit”, thuhet në njoftimin e sotëm.

N.P. “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” njofton se sportelet dezinfektohen gjatë gjithë kohës dhe se gjatë pagesave respektohen të gjitha protokollet për parandalim e Covid-19.

Football news:

Fans booed the kneeling Millwall and Derby players
Guardiola on the Premier League: Everyone can win against everyone. Manchester City must do simple things better
Zidane Pro 1-0 with Sevilla: a well-Deserved win. Real Madrid have character
Guardiola has played 700 games in his career as a coach: 507 wins, 111 draws and 82 losses
De Bruyne has 14 assists in 2020. Most of all in the Premier League
19-year-old midfielder Sevikyan made his debut for Levante in La Liga. He is a pupil of Lokomotiv
Barca Director Amor: Messi gave a lot to the club, and the club gave a lot to Leo. I hope he finishes his career here