Albania

Çka po ndodh: Real Madrid dhe Juventus përjashtohen nga garat europiane?

Kaos i vërtetë: Real Madrid dhe Juventus përjashtohen nga garat europiane?

Real Madrid dhe Juventus mund të jenë gjigantët e parë që do të përjashtohen nga garat europiane.

Sipas raportimeve të fundit, Florentino Perez dhe Andrea Agnelli kanë zhvilluar një takim, ku kanë diskutuar për krijimin e Superligës Europiane.

Në këtë kompeticion do të garojnë klubet më të forta, ndërsa FIFA dhe UEFA e kanë ndjekur me vëmendje këtë projekt.

FIFA dhe UEFA kanë bërë të ditur se çdo klub që do të marrë pjesë në Superligë do të përjashtohet nga garat europiane.

Ky kompeticion do ti sillte klubeve përfitime më të mëdha ekonomike dhe prandaj shumë gjigantë europianë janë pro organizimit të tij.

Mbetet ta shohim se çfarë hapa do të ndërmarrin FIFA dhe UEFA.

Football news:

Three Barca players under the age of 19 have scored in La Liga this season. This is a tournament record
Mbappe has scored 7 goals in his last 4 matches
Andrea Pirlo: Juventus started 20 minutes late. But I liked the reaction of the team
Ronald Koeman: There are no excuses at Barca for playing young people. So it is even more pleasant to win
Federico Chiesa: For Juventus, every match is now like a final: in Serie A, in the Champions League and in the Cup
Juventus is 1 point behind Milan and 7 points behind Inter. The teams have 25 matches each
Moriba scored for Barca in La Liga in 18 years and 46 days. Only Messi, Fati, Pedri and Krkic have done it before