Albania

Disa pjesë të Shkupit nesër pa energji elektrike

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektro shpërndarës nesër pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e konsumatorëve të komunave të Shkupit Butel, Kisella Vodë dhe Studeniçan, bëjnë të ditur nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza – Shkup.

Në periudhën prej orës 06.00 e deri në 07.30 pa energji elektrike do të jenë një pjesë e konsumatorëve të zonës industriale – Vizbeg, Komuna e Butelit, ndërsa në këtë komunë do të ketë ndërprerje të energjisë nga ora 07.30 deri në orën 15.00 edhe për konsumatorët e rrugëve “Bosnja e Hercegovina” dhe Cetinjska”.

Në periudhën prej orës 09.00 e deri në 13.00 pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët e rrugëve “Metodija Patçev” nga numri 27 deri në 33 dhe rruga “Antoni Dimitrov” nga numri 134 deri në 154 në lagjen Draçevë. Komuna e Kisella Vodës, ndërsa nga ora 09.00 deri në 15.000 pa energji do të mbesin fshati Markovë Sushicë dhe objektet në “Markov Manastir”, Komuna e Studeniçanit.

Football news:

Barcelona will buy Depay if Dembele leaves. Contract with Lyon striker agreed
The first black captain in the history of Chelsea, Paul Elliott can join the FA Board
Manchester United have opened talks with Barca over Dembele. The club has already contacted the player's agents
Antonio Conte: I like to watch Inter play. We attack, create chances, but we need balance
Cuman about VAR: Disputes are everywhere. I do not know when a hand play is a foul and when it is not. Many different Interpretations
Mourinho about alli: I would have understood if I didn't have enough motivation, but it turned out exactly the opposite. Respect him
Ashraf Hakimi: Inter will compete for the scudetto, we have a great team