Albania

Durrësi me numrin më të lartë të të infektuarve pas Tiranës, vështirësi për hetimin epidemiologjik

Durrësi numëron 1360 raste aktive me Covid-19, ndërsa sot ka regjistruar dhe numrin më të madh të të infketuarve pas Tiranës, me 46 të tillë.

Burime për A2 bëjnë me dije se shpërndarja e rasteve është pothuajse në të gjithë institucionet shtetërore, përfshirë edhe ato arsimore, duke hyrë në fazën e infektimeve komunitare, duke vështirësuar në këtë mënyrë dhe hetimin epidemiologjik për rastet e identifikuara.

Në pothujase 80% të institucioneve lokale frekuentimi është i pjesshëm, me grafik, ndërsa rreth 30 klasa të arsimit parauniversitar zhvillojnë mësim online për shkak të infektimit të mësuesve dhe nxënësve.

Football news:

Pogba on the reasons for the changes at Manchester United: No one cheats the team - does not run less or does not work out in defense
Aubameyang missed the games because of his mother's illness. She's better now
Musacchio moved to Lazio from Milan
Lampard did a great job in the first year. But his dismissal is logical: Chelsea regressed after the summer purchase, and Frank lost control
Juventus, Inter and Tottenham spoke with Di Maria. The midfielder wants to stay at PSG for another 2 years
Plowman was headed by Siena. Vladimir Gazzaev has bureaucratic difficulties, but he has already been introduced to the team
Thomas Tuchel: I couldn't miss the chance to work at Chelsea, in the strongest league in the world