logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Albania

“Eja në Hënë me mua”, miliarderi kërkon partneren e jetës dhe hap aplikimet online

Miliarderi japonez Yusaku Maezawa është në kërkim të një partnereje për ta shoqëruar atë gjatë udhëtimit turistik në Hënë.

44-vjeçari, është caktuar të jetë pasagjeri i parë civil që fluturon rreth Hënës në raketën Starship.

I planifikuar për vitin 2023, misioni do të jetë udhëtimi i parë hënor nga njerëzit që nga viti 1972.

Në një apel në internet, Z. Maezaëa thotë se dëshiron të ndajë përvojën me një grua “speciale”.

Sipërmarrësi Ayame Goriki, 27 vjeç u ka kërkuar grave që të aplikojnë në faqen e tij të internetit.

Ai shpjegon në “Twitter” arsyen pse ka blerë një biletë për në Hënë.

“Ndërsa ndjenjat e vetmisë dhe boshllëkut fillojnë ngadalë të më rritin, ka një gjë për të cilën mendoj: Vazhdoni të dashuroni një grua”, shkroi Maezawa.

j.l./ dita

Themes
ICO