Albania

Fituesi i çmimit Nobel në Mjekësi tregon arsyen pse nuk do të ketë valë të dytë të koronavirusit!

Valë të dytë të përhapjes së koronavirusit nuk do të ketë, siç parashikon Bruce Beutler, fitues i çmimit Nobel në Mjekësi në vitin 2011.

Në një intervistë për mediat italiane ai argumenton pse popullata tashmë rrezikohet më pak nga infektimi se në nisje të pandemisë.

“Duket që vdekshmëria nga COVID-19 po bie gradualisht. Distancimi social dhe maskat e kanë dhënë efektin e tyre mbrojtës.

Popullata nuk është më aq e cënueshme sa në fillim, para vendosjes së masave bllokuese. Kjo është e vërtetë edhe pse aktualisht kemi një përqindje të vogël të popullsisë që është infektuar, por e gjithë kjo më bën të mendoj që nuk do të ketë një valë të dytë”, thekson nobelisti.

l.h/ dita

Football news:

We read Pirlo's diploma and now we know exactly how Juventus will play
Bale and Regilon have arrived in London for a move to Tottenham
Klopp about the transfer of Thiago: it looks promising. Perhaps it will be useful for fans to follow our media
Bartomeu is getting closer to retirement: Socios bars collected 20 thousand signatures for impeachment
The American company Krause Group bought 90% of Parma's shares
Prokhorov denied information about wanting to buy Manchester United
Tiago said goodbye to Bayern: This is the most difficult decision of my career. I need new challenges