Albania

FOTOT: Melania më në fund i bashkohet Donald Trumpit në fushatë

Melania Trump më në fund ka marrë pjesë në një tubim krah bashkëshortit të saj, presidentit Donald Trump.

Vetëm pesë ditë përpara zgjedhjeve, ditën e enjte Melania hapi tubimin në Tampa të Floridas për Trumpin ndërsa të dy ndanë edhe një puthtje në skenë.

Para një turme që nuk mbante maska në fytyrë, Zonja e Parë e amerikanëve tha se burri i saj dhe ekipi i tij ishin “duke punuar jo vetëm për shkatërrimin e virusit dhe ndërtimin e ekonomisë, por ata janë të përqendruar në krijimin e mënyrave që njerëzit të ndalojnë izolimin dhe të mblidhen me miqtë në një distancë të sigurt”.

Në tubim ishin rreth 6,000 njerëz.

“Një votë për presidentin Trump është një votë për një Amerikë më të mirë.”– tha Melania.

Ky është tubimi i parë që Zonja e Parë merr pjesë në fushatën e Trumpit për t’u rizgjedhur si president.

Football news:

Anton Ferdinand on the racist scandal with Terry: I was sent a bullet in the mail. Insults in social networks came every hour
Manchester City have offered 19 million euros including bonuses for 17-year-old Argentine midfielder Sarmiento
Rehagel is a bandit from whom I will not accept an apology. The story of the worst injury in the history of the Bundesliga
Barcelona's presidential election will be held on January 24
Koke: to beat Bayern, you need to play a nearly perfect match. I hope their unbeaten streak ends tomorrow
Loew can return Muller, Boateng and Hummels to the German national team if there are a lot of injuries
Nacho about the Real Madrid game: That's not how titles are won. Working to get better