Albania

FOTOT/ Moderatorja shqiptare: Në TV ka presion për të bërë operacione plastike

Shumë nga vajzat e ekranit shqiptar, për t’u dukur sa më bukur, iu janë nënshtruar operacioneve plastike.

Një prej tyre, Nevina Shtylla, thotë se ato janë nën trysni për të bërë operacione, pasi duhet të duken sa më të bukura.

“Rrudhat varet sesi të zë pleqëria ndonjëherë, se tek disa njerëz janë edhe të bukura.

Unë nuk jam komplet kundra ndërhyrjeve estetike dhe atyre kirurgjikale, ka persona që e kanë të domosdoshme këtë gjë dhe le ti bëjmë.

Shumë mirë që ekziston dhe është mundësia për të rikuperuar një defekt që mund të kenë.

Unë personalisht kam pasur edhe trysni, e kam menduar nëse duhet të bëjë ndonjë ndërhyrje apo jo.

Ishte një postim që më dërguan me gjoksin e bërë, hundën dhe buzët. Gjoksin e zvogëlova se e kisha të madh (qesh).

Ndihem mirë me veten time kështu si jam, nëse Zoti do më kishte bërë me një trup tjetër ndoshta edhe do të kisha bërë dy-tre ndryshime”, ka thënë ajo.

Football news:

Torino sacked Giampaolo as head coach
Gary Neville: Manchester United will not become champions unless Pogba gives a couple of months of brilliant play
Mohamed Salah: I want to stay in Liverpool as long as possible, but everything is in the hands of the club
The Eintracht captain ended his career in the middle of the season for his son. He said goodbye to football by exchanging T-shirts with the referee
Frank Lampard: Leicester are in the RPL championship race. I don't want to say whether Chelsea are involved or not
Mancini on Pirlo: Difficulties at first - it's normal, even if you played at the top level
Phil Neville took over Inter Beckham