Albania

FOTOT: Pas dasmës sekrete me 7 mijë të ftuar vjen edhe gjoba

Një sinagogë në Nju Jork është gjobitur me 15 000 dollarë për organizimin e një dasme, me 7 mijë të ftuar, gjatë periudhës së pandemisë.

Kryebashkiaku, Bill de Blasio, e cilësoi ngjarjen krejtësisht të papërgjegjshme dhe në një moment aspak të përshtatshëm.

Dasma hebreje shumë e komentuar, u organizua më 8 nëntor, dhe mblodhi në sinagogën Yetev Lev në Williamsburg, plot 7 mijë njerëz, të cilët qëndruan ngjitur me njëri-tjetrin pa maska dhe në kundërshtim me të gjitha rregullat e distancimit social.

Dasma e organizuar ishte ajo e Yoel Teitelbaum, nipit të rabinit të madh, Aaron Teitelman.

Football news:

Andujar Oliver about the penalty in favor of Atletico Madrid: Arbela missed Suarez. He fell himself
Loko returned Shchigolev to the post of head of the academy. He worked in the RFU
Napoli gave Milik to Marseille on loan for 1.5 years with a mandatory buyout for 8+5 million euros
Liverpool have 34 points in 19 matches - the worst result since the 2015/16 season
Klopp on 0:1 with Burnley: A real punch in the face. Losing this match was not easy, but Liverpool could
Atletico leads Real Madrid by 7 points in La Liga and has a game to spare
Liverpool do not win 5 matches in the Premier League in a row. Klopp's team repeated the worst streak in 4 years