Albania

Gati për në Kosovë, një e papritur COVID për kreun e ri të Kishës Serbe

Kreu i ri i Kishës Ortodokse Serbe, Porfiri, njeriu që zëvëndësoi Irinejin e ikur nga Corona, është future në vet-izolim për shkak të kontaktit me një person që është i infektuar me koronavirusin.

“Patriarku kohët e fundit vizitoi Kroacinë dhe tani kemi zbuluar se ai ishte në kontakt me një person që doli të ishte i infektuar me koronavirus.

Kjo është arsyeja pse ai vendosi me iniciativën e tij të ishte në izolim, sepse ai nuk dëshiron t’i ekspozojë njerëzit e tjerë ndaj rrezikut të mundshëm dhe sepse qëllimi i tij është t’u tregojë të tjerëve me shembullin e tij se si të veprojnë në situata të tilla”, tha një zëdhënës i Patriarkanës  serbe, duke shtuar se patriarku ndihet mirë.

“Ai nuk ka absolutisht asnjë simptomë të infeksionit, dhe dashtë Zoti, ai nuk do t’i ketë ato. Detyrime të shumta e presin atë, dhe pasi ai të respektojë të gjitha procedurat dhe detyrimet epidemiologjike, d.m.th., të vërtetohet se ai nuk është i infektuar dhe nuk rrezikon të tjerët përreth tij, ai do të vazhdojë me punën e tij të zakonshme.

Patriarku po pret një udhëtim në Kosovë dhe ne shpresojmë se ai do të jetë në gjendje të shkojë atje, por tani për tani është e rëndësishme të tregojmë përgjegjësi shoqërore dhe të ndjekim rregullat e përshkruara nga ekspertët tanë“, deklaroi Patriarkana.

Football news:

Stefano Pioli: Milan are among the youngest teams in the top leagues. We are second, and others are not even in the top ten in their championships
PSG does not participate in the European Super League: Football-for all teams
Solskjaer after 3-1 with Burnley: Manchester United are in good shape. We want to finish the season with a win in the Europa League
Monaco Golovin does not lose 7 matches. The overall score is 16:0
Gary Neville: Will Arsenal enter the Super League? He has just drawn with Fulham
Remove the points from the entire big six. Neville about the top clubs in the Premier League in the European Super League
Immobile scored his 150th goal in Serie A