Albania

Gjobiten 232 vozitës në Shkup, 86 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (18.06.2021) në territorin e Shkupit ka regjistruar 232 shkelje të rregullave në trafik, prej të cilave 86 për tejkalim të shpejtësisë, 19 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve dhe 5 gjoba për vozitësit fillestar. Nga ky dikaster gjithashtu njoftojnë se janë shqiptuar edhe 17 gjoba për ngasje të makinës nën ndikimin e alkoolit, 8 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për mosvënien e rripit të sigurisë, 5 për kalim në të kuqe në semaforë dhe 34 për parkim të parregullt.

Football news:

Roma offers 15 million euros for Langle. Barcelona wants at least 25 million
Tuchel is the coach of the year in Germany according to journalists. Flick-the second
Buffon on Donnarumma: The best goalkeeper of Euro 2020, who has become a landmark for the whole world. I learned a lot from him
Journalist-Andre Silva: Does Ronaldo smell as good as he looks? The forward replied: I'll ask for his perfume to smell
Donnarumma's salary at PSG is 7 million euros a year, not 12. Milan offered him 8 million euros
Benfica is the favorite in the fight for Diego Costa. The player wants 3 million euros a year and bonuses
Man City could have overestimated the income from the sponsor in the 2011/12 season. This is a violation of the FFP