Albania

Ilir Meta: Kam vite që nuk fle gjumë. Tani po vjen momenti final, mos thoni se nuk ju lajmerova

Ilir Meta ne morine e marrezirave qe deklaroi tek “Zone e Lire”, u shpreh edhe se ka vite qe s’fle gjume.

Meta: Mos e provokoni popullin shqiptar. I ngre unë dhe vetëm një herë, do ti ngre atëherë kur duhet. Atë ditë që do të jetë dita e fundit

E kam me shpirt unë, me strategji. Kam vite që nuk fle gjumë. Tani po vjen momenti final dhe askush nuk mund t thotë nesër se presidenti nuk na tha. 

Këtu institucionet kanë rënë, shteti është kapur dhe është koha të ngrihet populli. 

Çdo gjë në kohën e duhur!

Është beteja e parë që fillon rivendosja e rendit kushtetues në Shqipëri.

Pyetje: Ka përgjegjësi Meta që e bëri Ramën kryeministër në 2013?

Meta: Ilir Meta nuk ka asnjë përgjegjësi. Unë kam bërë me zotëritë marrëveshje para zgjedhjeve. Ishin bllokuar tre ligjet për integrimin por kushti ishte që do votosh tre ligjet tani për të zhbllokuar integrimin. Kushtet e mia kanë qenë në këtë drejtim.

Nuk kam asnjë përgjegjësi që janë marrë. Nuk e kam ditur që ky është pjesë e kësaj, tani e kam të qartë dhe e kam të qartë se si funksionon.

Këto që thash janë fakte sa i takon procesit të integrimit në raport me Malin e Zi.

E vetmja gjë pozitive që ka ndodhur është rekomandimi pozitiv që u dha në 2016. Kjo është historia. Kjo është shumë serioze dhe lidhet me shumë gjëra të tjera.

Football news:

Maradona was buried near Buenos Aires next to his parents
Mourinho on Maradona: We can find his football on Google, but we won't find Diego there. I miss him
Fabio Capello: against such a mediocre Real Madrid, Inter could have played better
Ibrahimovic met with the Swedish national team coach in Milan
Тот Tottenham midfielder Winks scored from 49 yards. This is the 3rd result in the Europa League, all - in this draw
This miss will hurt all men: Molde player missed from half a meter and drove into the bar
Mikel Arteta: I am Very happy with Pepe's game against Molde. Arsenal played well overall