Albania

Irani dënon sulmet terroriste në Bagdad

Duke fituar simpatinë e popullit dhe qeverisë iraniane, Saeed Khatibzadeh tha se terrorizmi ka shënjestruar edhe një herë Irakun dhe synon të prishë paqen dhe stabilitetin e vendit.

Khatibzadeh kërkoi që  të merren masat  nga forcat irakiane të sigurisë, për të rivendosur sigurinë dhe rendin,  gjithashtu dhe të arrestohen autorët duke çrrënjosur ideologjinë Takfiri.

Ai tha se si më parë, Irani është i gatshëm t’i sigurojë Irakut çdo ndihmë të nevojshme për të luftuar terrorizmin dhe ekstremizmin.

Zyrtarët irakianë kanë thënë se terroristi i parë vetëvrasës shpërtheu veten pasi bëri sikur ishte i sëmurë që njerëzit të mblidheshin rreth tij, dhe terroristi i dytë hodhi në erë veten kur njerëzit po përpiqeshin të ndihmonin të plagosurit.

Sipas raporteve të mediave Irakiane, 21 janë vrarë dhe 44 të tjerë janë plagosur gjatë dy sulmeve vetëvrasëse në Bagdad.

Football news:

Cavani has returned to training and is likely to play against Crystal Palace
Fabio Capello, Juventus played Rugby against the Port. Only Ronaldo and Chiesa can make a difference in this squad
Neymar: I posted how I was recovering from my injury, and I didn't get any messages saying, Wow, what a professional. No
Ole Gunnar Solscher: The work of the judges is very difficult and without additional pressure. We have to make their decisions
Joan Laporta: I'm sure Messi won't stay at Barca if I don't win the election. He gives the club 30% of revenue
Trent had idolized Gerrard since he was a kid, and he was in a fairy tale: he got Steven's care and the captain's armband. The story of a great relationship
Hazard's recovery from the injury is delayed. He probably won't play against Atletico on March 7