Albania

Jo të gjitha thuhen! 9 sekretet që meshkujt nuk ua thonë kurrë femrave

Jo të gjitha thuhen! Veçanërisht nëse të lëndojnë. Ndoshta për këtë arsye, meshkujt nuk bëjnë zë kur flasin me femrat. Më poshtë keni 9 sekrete që meshkujt nuk do t’i pranonin kurrë para femrave.

1.Peshqirët për zbukurim i përdor si peshqirë normalë.

2.I mbaj mend datat jo për shkak të rëndësisë së tyre, por për shkak të ‘stuhisë’ që vjen pas, nëse i harroj.

3.Jam shumë i dëshpëruar për vlerësim. Edhe nëse marr një kompliment, dhe pse mund të përgjigjem me një psherëtimë, sërish do të jetë shumë i vogël deri ditën që do të vdes.

4.Kur vjen puna tek sigurimi i të mirës së familjes, përgjithësisht tregohem i fortë dhe ia dal, por në të vërtetë kam shumë frikë se nuk po bëj sa duhet.

5.Kur një femër tregon për një femër tjetër, 99.99% të kohës e kam parë para se të tregosh për të, por luaj rolin e të paditurit.

6.Çarçafët e krevatit lahen shumë rrallë.

7.Edhe unë jam i frikësuar nga merimanga dhe nuk dua të merrem me të.

8.Kur pyet çfarë po mendon, zakonisht them “asgjë” që do të thotë “asgjë të krahasueshme”.

9.Brenda vetes ndihem ende fëmijë që nuk do të kenë asnjë lloj detyrimi.

h.b/dita

Football news:

UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick
The Premier League has changed its approach to determining offside after Man City's Aston Villa goal. Now in this situation will be fixed out of the game
Zlatan and Lukaku had a conflict in the Italian Cup match
Zlatan scored 8 goals for Inter Milan. More than any other team
Alli is not training with Tottenham due to negotiations with PSG. He does not want to let Levi go
Batshuayi scored in the Premier League for the first time since October 2019