Albania

Këngë për festën e Bajramit, Rosela zbulon detajet e këngës së re ( VIDEO)

Këngëtarja e njohur shqiptare, Rosela Gjylbegu, ka publikuar projektin e saj më të ri muzikor.

Në një intervistë artistja deklaroi se kënga e saj do t’i dedikohet muajit të Ramazanit.

Rosela gjithashtu u shpreh se këtë muaj ka mbajtur Ramazan në kujtim të gjyshes së saj të ndjerë.

“Është një këngë dedikuar Bajramit, por jo vetëm për këtë festë të shenjtë për shqiptarët por edhe si një shenjë uniteti, bashkimi, si një shenjë për të zgjuar shpresën tek njerëzit sepse kaluam realisht një periudhë shumë të vështirë. Bashkë me Armando Borën, Enis Mullain që ka bërë muzikën, Eriona Rushitin që ka bërë një tekst të jashtëzakonshëm. Unë do ta quaja hymni i paqes, por ka një titull tjetër. Do të jetë ekskluzivisht për atë festë dhe mendoj se ka për të emocionuar zemrat e çdo shqiptari”, theksoi këngëtarja.

Football news:

Muller-Gozensu after 4-2 with Portugal: No wonder you only ran for 60 minutes. You are playing in Italy
Spain will be in the play-offs, I'm sure. Alba about the Euro
Mendieta about 1:1 with Poland: Spain acted very monotonously
Lewandowski about 1:1 with Spain: Our plan worked. Poland will not be the favorite in the game against Sweden
Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy
Rodri ob 1:1 with Poland: We are very disappointed. The pitch was not in the best condition, but this is no excuse