Albania

“Kovid-19”, KSI kërkon hapjen e reparteve të reja në 8-shtatori

Komisioni për Sëmundje Infektive (KSI) në mbledhjen e sotme të Shtabit të Krizës ka propozuar hapjen e dy reparteve në Spitalin 8-shtatori për hospitalizimin e pacientëve me Kovid-19. Për shkak të numrit në rritje të të infektuarve, është propozuar zgjerim i kapaciteteve edhe në spitalin në Kozle si dhe hapja e një laboratorie për testimin e materialeve.

Lidhur me gjendjen e përgjithshme me Kovid -19 është prononcuar edhe ministri i brendshëm, Oliver Spasovski i cili theksoi se nuk ka rekomandime nga Komisioni për Sëmundje Infektive që do të nënkuptonin masa më rigoroze për parandalimin e përhapjes së virusit. Megjithatë siç theksoi ai nuk përjashtohet një gjë e tillë në rast se vazhdon rritja e shifrave dhe në të ardhmen.

Football news:

Тот Tottenham midfielder Winks scored from 49 yards. This is the 3rd result in the Europa League, all - in this draw
This miss will hurt all men: Molde player missed from half a meter and drove into the bar
Mikel Arteta: I am Very happy with Pepe's game against Molde. Arsenal played well overall
Napoli players came out in t-shirts with Maradona's name and number 10 for the Europa League match
Daniele Bonera: Milan is happy with the game with Lille and only regrets the result
Neymar on Maradona: You will always remain in our memory. Football is grateful to you
If football was a movie, Diego would be its main character. Showsport readers say goodbye to Maradona