Albania

Logjika “integriste”: Nuk është problem të bashkëpunosh me Gruevskin, është problem të bashkëpunosh me Albinin!

Albini foli vetëm 5 minuta, por disave ua futi frikën për 50 vite. Ende po mundohen të shkruajnë, u lodhën gjoja po na sqarojnë se me demek Albini nuk ka thënë asgjë, se kendej e andej. Më qesharakë janë kur na thonë se Albini nuk ka pse përzihet te ne.

Sipas kësaj logjike sa qesharake, aq edhe të çmendur, nuk na qenka problem të bashkëpunosh me Nikollën, apo Hristijanin, por problem qenka me bashkëpunu vëllezërisht me Albinin e me Glaukun.

Nuk qenka problem pse ke bashkëpunuar me Sashon e Gordanën, por problemi ma i madh qenka me bashkëpunu me VV-në. Çfarë logjike e mbrapshtë e atyre që çirreshin me Bashkim kombëtar, me ide të mëdha patriotike e folklorike. Sa afër që është fundi i kësaj logjike dhe praktike të mbrapshtë. (Enis Hoxha)

Football news:

Recently, Mueller did not want to renew his contract with Bayern. Now he's turning the football around
The baby may get angry and leave. Luis Suarez Miramontes about Messi
Joan Laporta: bartomeu's Words are a manifestation of cowardice and failure
Neuer on Ter Stegen: a Great result for Bayern, but I don't want my teammates to experience this
Messi is painful to watch. He did not help with goals and assists, in his eyes – hopelessness
Barcelona will be fired after Selena 2:8 from Bavaria (Fabrizio Romano)
Neymar went further than Barca in the Champions League for the first time after moving to PSG