Albania

Maduro çudit botën: Kemi zbuluar mjekimin që asgjëson Covid-19 pa efekte anësore

Presidenti i Venezuelës, Maduro, thaë se vendi i tij ka zbuluar ‘një antiviral shumë efektiv’ që shkatërron koronavirusin pa ndonjë efekt anësor. Bari do i paraqitet OBSH-së për certifikim, shtoi ai.

“Dua të them se Venezuela ka zhvilluar një ilaç që asgjëson 100 përqind të koronavirusit.” – tha Maduro të dielën, duke e përshkruar atë si një ‘antiviral shumë efektiv’.

Ajo u krijua nga Instituti Venezuelës për Kërkime Shkencore (IVIC), i cili ka punuar për një kurë për virusin për gjashtë muajt e fundit, vuri në dukje ai.

Mjekimi bazohet në një molekulë të quajtur TR-10, që ishte e izoluar dhe kur u vendos kundër virusit, provoi efektivitetin e saj absolut, pretendoi ai.

Maduro tha se studimi tashmë është shqyrtuar nga ekspertë dhe shkencëtarë dhe do t’i paraqitet Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) në mënyrë që të mund të certifikohen gjetjet e tij.

Football news:

Maradona was buried near Buenos Aires next to his parents
Mourinho on Maradona: We can find his football on Google, but we won't find Diego there. I miss him
Fabio Capello: against such a mediocre Real Madrid, Inter could have played better
Ibrahimovic met with the Swedish national team coach in Milan
Тот Tottenham midfielder Winks scored from 49 yards. This is the 3rd result in the Europa League, all - in this draw
This miss will hurt all men: Molde player missed from half a meter and drove into the bar
Mikel Arteta: I am Very happy with Pepe's game against Molde. Arsenal played well overall