Albania

Mbështetësi i Donald Trump-it kërkon t’i kthehen 2.5 milion dollarë

Një mbështetës i Donald Trump, i cili dhuroi 2.5 milion dollarë për të ndihmuar në zbulimin dhe ndjekjen penale të akuzave për mashtrim në zgjedhjet presidenciale, dëshiron që paratë e tij të kthehen, duke pretenduar se është zhgënjyer.

Fredric Eshelman, një sipërmarrës i Karolinës së Veriut, tha se ai i dha paratë për “True the Vote”, një grup pro-Trump ” në Teksas që ka premtuar të ngrejë procese gjyqësore në shtatë shtete si pjesë e përpjekjeve për të “hetuar dhe zbuluar zgjedhje të paligjshme dhe mashtrime në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2020”, shkruan The Guardian.

Por sipas një procesi gjyqësor të ngritur këtë javë nga Eshelman në Hjuston, “True the Vote” pezulloi fushatën më pas refuzoi të kthente thirrjet kur u kërkua një shpjegim.

Themeluesi i Eshelman Ventures LLC, një kompani e kapitalit sipërmarrës, tha se ai “rregullisht dhe në mënyrë të përsëritur” kërkoi shpjegime, por që atij iu dhanë përgjigje të paqarta, fraza dhe premtime boshe.

Eshelman pretendon në padinë e tij se kjo organizatë jofitimprurëse ofroi t’i kthente atij një milion dollarë nëse hiqte dorë nga plani i tij për t’i paditur ata.

Ai po kërkon që të gjitha 2.5 milion dollarët t’i kthehen.

Football news:

UEFA on the Euro in one country: Each city will have its own scenario
FIFA and UEFA will ban Super League clubs from participating in tournaments under their own auspices
Mikel Arteta: Ozil has done a lot for Arsenal, but I want to steer the team in a different direction
Gladbach forward Embolo escaped from an illegal party through a window to the roof and hid in a nearby apartment
Simeone changes Atletico: he plays a hybrid scheme, gives players more freedom and believes in Suarez. The league title has not been so close for a long time
Villa defender Mings on Man City's 1st goal: I've never heard of such a rule. Nonsense
Pogba on 2:1 with Fulham: I will always be happy with victories and exits on the field