Albania

Merko i bindur: Në Strugë s’ka ndërtime ilegale – 6 platformat rrënohen në mënyrë solidare

“6 platforma janë në Strugë dhe me siguri për një kohë të shkurtër të gjitha këto do të largohen”, kështu ka paralajmëruar rrënimin e platformave që gjenden në bregun e Liqenit të Strugës, kryetari i saj, Ramiz Merko.

Platformat do të rrënohen nga pronarët e tyre, por Merko tha, se “nëse u duhet ndihmë, atëherë komuna do t’u dalë në ndihmë”.

Ai edhe sot ka përsëritur, se në Strugë nuk ka ndërtime ilegale dhe problemin me ndërtimet ilegale, Ohri duhet ta zgjidhë vetë.

I pyetur, pse atëherë po rrënohen 6 platformat, Merko me përgjigje:

“Të njëjtën e them sërish, se nuk janë ndërtime ilegale, sepse këto janë bërë me miratim. Këto janë vendime të miratuara. Nuk janë ndërtime ilegale dhe ju vetëm spekuloi”, tha Merko, transmeton TV21.

Ndërkaq, ka njoftuar se pronarët e platformave nuk kërkojnë dëmshpërblim dhe se “këtë (rrënimin) e bëjnë në mënyrë solidare”./TV21

Football news:

FIFA and UEFA rejected the request of the Basque Country Football Federation for recognition as an independent member of organizations from Spain
Belarus will host the 2022 World Cup qualification matches at the Tsentralny Stadium in Kazan
Gerard Pique: We are waiting for Messi to sign a new contract. We want him to be with us
Shomurodov flew to Rome. Today he will undergo a medical examination for Roma
Arsenal discussed the deal for Lautaro, communicating with Inter on Bellerin. The striker is Interested in the transfer
Arsenal bought defender White from Brighton for 50 million. This is a logical increase, although the club, of course, overpaid
16 - year-old Ajax player and his brother were killed in a car accident