Albania

Muhamed Halili zgjidhet kryetar i Këshillit të Ambasadorëve

Këshilli i Ambasadorëve ka zgjedhur për kryetar Muhamed Halilin, ndërsa si nënkryetar janë zgjedhur Eleonora Petrova dhe Aleksandra Naqeva-Ruzhin. Këshilli i Ambasadorëve njoftoi këtë pasdite se ambasadorët Ljupço Arsovski, Gjorgji Filipov, Azis Pollozhani, Tihomir Ilievski, Gjorgji Spasov dhe Zoran Jolevski janë gjithashtu të përfshirë në Bordin Ekzekutiv. Kryetari i ri është zgjedhur gjatë mbledhjes vejtore që këtë vit u mbajt online. Në mbledhje është miratuar edhe plani dy vjeçar i kësaj organizate, që deri më tani është drejtuar nga ambasadori Ljupço Arsovski.

Football news:

Griezmann spoke with Hamilton and visited the Mercedes boxes at the Spanish Grand Prix
Barcelona feels that Neymar used it. He said that he wanted to return, but extended his contract with PSG (RAC1)
Aubameyang to the Arsenal fans: We wanted to give you something good. I am sorry that we could not
Atletico did not lose at the Camp Nou. Busquets' injury is the turning point of the match (and the championship race?)
Verratti injured his knee ligaments in PSG training. Participation in the Euro is still in question
Neymar's contract in one picture. Mbappe wants the same one
Manchester United would like to sign Bellingham in the summer, not Sancho. Borussia do not intend to sell Jude