Albania

Në Burrel s’pyesin për Covid-in, tribuna qendrore mbushet plot me tifozë

Edhe pse është kohë pandemie në Burrel nuk duan t’ia dinë.

Siç dallohet edhe në foto, në ndeshjen e zhvilluar mes tyre edhe Besëlidhjes në Kategorinë e Parë, tribuna qëndrore ka qenë e mbipopulluar me tifozë.

Përveç organizatorëve të ndeshjes, që është klubi pritës, përgjegjës për situatën është edhe delegati i ndeshjes që përzgjidhet nga FSHF.

Nuk dihet nëse kjo situatë do të jetë objekt diskutimi dhe dënimi nga Komisioni i Disiplinës.

Football news:

PSG are thinking of signing Messi, Kane or Salah if Mbappe leaves (Telefoot)
Malinovsky gave 2+ assists in two consecutive matches - the first such case in Serie A for 8 years
Arteta about 3-0 with Sheffield: Arsenal controlled the game. Perfect preparation for Slavia
Ronaldo threw the shirt on the field after the match with Genoa. Juve will not fine Cristiano - it could be a gift to bolboy
Saka suffered a thigh injury in Arsenal's match with Sheffield Wednesday
Mostovoy about Tedesco: He calmed down. I realized that football is not just about yelling and jumping on the edge
Mourinho on Sulscher's words: Sonny is lucky that his dad is better than Ole. The father should always feed the children. We need to steal food for them - steal