Albania

OKH Merhamet filloi me aksionet humanitare të muajit të bekuar të Ramazanit

OKH Merhamet filloi me aksionet humanitare të muajit të bekuar të Ramazanit.

Sot, u realizu shpërndarja e pakove ushqimore dhe teshave për fëmijë në Kumanovë, Likovë dhe Tetovë.

Merhamet synon që gjatë muajit të Ramazanit të shpërndajë mbi 5000 pako ushqimore në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut.

Dhënia e ndihmave ushqimore janë shprehje e solidaritetit njerëzorë në këto ditë Ramazani.

Football news:

Chelsea and Jorginho want to extend their contract. The midfielder was Interested in Juve
Player of the Wings of Hadi on alcohol: Never drank, because I am happy as I live
Matic on Europa League: Manchester United respect Villarreal, but approach the final with thoughts of winning
President of Villarreal on reaching the final of the European Cup: We have finally achieved this
Cavani-the first player in 35 years with a double in both matches of the 1/2 final of the European Cup
Pau Torres: Villarreal could not allow both European Cup finals to be purely English
Roma midfielder Cristante: Manchester United should have scored a few more goals