Albania

Për t’u ndihmuar lojtarëve të depërtojnë në ekipin e parë, Vjosa krijon ekip të juniorëve

Në mënyrë që të rriten gjasat e futbollistëve për t’u ngritur nga akademia e deri te ekipi i parë, klubi Vjosa e ka aktivizuar kategorinë e Juniorëve U-19 për herë të parë.

Pauzën e detyrueshme për tre muaj shkaku i përhapjes së koronavirusit në vend, shkolla e futbollit në Shtime, Vjosa, e shfrytëzoi edhe për të punuar në krijimin e një kategorie të re të grupmoshave.

Koordinatori i shkollës së futbollit dhe trajneri i grupmoshave, Meriton Baftiu, ka treguar se krijimi i kategorisë së Juniorëve U-19 është bërë me qëllim në mënyrë që lojtarët ta kenë më të lehtë rrugën drejt inkuadrimit në ekipin e parë.

“Shkolla e futbollit ‘Vjosa’ asnjëherë më parë nuk e ka pasur kategorinë e Juniorëve U-19 të aktivizuar, prandaj aktivizimi i kësaj kategorie është jashtëzakonisht një lajm i mirë për shkollën tonë”, ka thënë Baftiu, koordinator i shkollës së futbollit dhe trajner i grupmoshave.

Football news:

Lampard on 3-0 with Watford: a dry Win at home, three goals scored-Chelsea played very well
Pulisic on 3-0 with Watford: Chelsea needed this win. We are confident that we can get into the top 4
Rebic scored 9 goals for Milan in 11 Serie A matches
Mikel Arteta: getting Arsenal into the Champions League seemed impossible a few weeks ago
Бав Bayern won the gold double in Germany for the 13th time
Neuer provided an assist in the German Cup final with Bayer
Sarri about 4:1 with Torino: Juve had a false sense of security after a couple of goals