Albania

Radovan Karadziç do të vuajë pjesën tjetër të dënimit në një burg në Mbretërinë e Bashkuar

Radovan Karaxhiç, ish- udhëheqësi serb i dënuar për genocid gjatë konfliktit në ish-Jugosllavi do të vuajë pjesën tjetër të dënimit të përjetshëm në një burg britanik.

Mësohet se Karaxhiç do të transferohet në një burg në Mbretërinë e Bashkuar nga një njësi e paraburgimit e KB në Holandë, shkruajnë mediat e huaja.

Karaxhiç u shpall fajtor për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit. Dënimi i tij për genocid kishte të bënte më përgjegjësinë e tij për vrasjen e më shumë se 7 000 mijë djemve dhe burrave në Srebrenicë, që u konsiderua edhe si një nga masakrat më të egra në Europë.

o.j/dita

Football news:

Smertin recalls Euro 2004: he almost fought in the joints, defended against the young Cristiano and understood the excitement of the Bridge
Gareth Southgate: We shouldn't be football snobs. In matches with top teams, diversity is important
Leonid Slutsky: I am still sure that the Finnish national team is the outsider of our group. They were very lucky against Denmark
I'm not a racist! Arnautovic apologized for insulting the players of the national team of North Macedonia
Gary Lineker: Mbappe is a world-class star, he will replace Ronaldo, but not Messi. Leo does things that others are not capable of
The Spanish fan has been going to the matches of the national team since 1979. He came to the Euro with the famous drum (he could have lost it during the lockdown)
Ronaldo removed the sponsored Coca-Cola at a press conference. Cristiano is strongly against sugar - does not even advertise it