Albania

Ridvan Osmani – trajner i sakrificës në Gjeneratës e Republikës 

Në vitet e 90-ta ka qenë një numër i madh i trajnerëve, që kanë kontribuar në secilën disiplinë sportive, duke punuar me gjeneratat e ndryshme dhe i kanë bërë gati për sfidat kampionale në kuadër të Kampionatit të pavarur të Kosovës.  

Ridvan Osmani i takon Gjeneratës së Republikës. Ai në at periudhë ka qenë ndihmëstrajner në klubin e futbollit Kosova e Vushtrrisë dhe ka punuar jashtëzakonisht shumë. 

Osmani si mijëra shqiptarë të Kosovës, ishte halë në sy për regjimin serb.  

Kërcënimet e milicisë serbe ishin të llojllojshme por Osmani asnjëherë nuk u zmbraps por kontriboi ashtu si ka mundur dhe ndihet krenar që i takoi gjeneratës së sakrificës në vitet e 90-ta (1991-1999) dhe që i rezistuan regjimit serb.

Football news:

Mesut Ozil: Real Madrid are the favourites for the La Liga title. Benzema - the best striker of the championship
Bixant Lizarazu: Benzema is one of the best players in the history of French football
A cautious line-up hurt Barca in the first half and forced them to go all-in. Second half = fun
Messi does not score against Real Madrid after Ronaldo's departure to Juve. In the last clasico before the transfer, both scored
Modric-Pique after the clasico: Waiting for the referee to complain, right?
Actor of the year in the English League 1: hit the ball in the head of an opponent and pretended that it was not him
Koeman pro 1:2 with Real Madrid: Barca were unlucky because of the wrong decision of the referee and VAR