Albania

Rudina Hajdari, apel politikanëve: Të lëmë kostumet politike, të flasim si njerëz. Shqiptarët janë të stërlodhur, t’ju japim siguri

Deputetja Rudina Hajdari gjatë fjalës së saj në Kuvend u shpreh se shqiptarët duhet të kërkojnë të drejtat e tyre.

Më tej ajo i drejtohet politikanëve duke i thënë se nuk duhet të flasin dhe qëllojnë njëri-tjetrin por duhet ti japin siguri qytetarëve.

“Nuk mund ta përdorim këtë situatë për të bërë politikë, për të kapur një grusht votash.

Duhet të ngrihemi në dinjitetin njerëzor, sepse shqiptarët kërkojnë që ne t’u japim siguri.

Nuk mundemi ne sot të flasim dhe të qëllojmë njëri-tjetrin.

Detyra jonë është t’u japim shqiptarëve siguri dhe të ndalojmë sherret me njëri-tjetrin.

Të mblidhemi si mazhorancë, si opozitë, si diasporë, të shtrijmë dorën me njëri-tjetrin për të krijuar një Komitet për të përcaktuar si do të ecim me këtë pandemi.

Të mos zihemi me njëri-tjetrin sepse shqiptarët sot janë të lodhur dhe të stërlodhur.

Të lëmë kostumet politike, duhet që sot të flasim si njerëz”, u shpreh Hajdari!

Football news:

Kramaric scored the 74th goal in the Bundesliga, breaking Olic's record among Croats
Suarez has 12 goals in his first 15 games for Atletico - the best start in La Liga for a new club since Ronaldo
16-year-old Small - the youngest player in the history of Everton
Solskjaer on 3-2 with Liverpool: Manchester United won on their own terms. It's a good feeling
Hames scored 10 (3+7) points in Everton's home matches. Away - 0
Suarez scored his 12th goal of the La Liga season. Messi has 11
Miller on the Manchester United defeat: Devastated. There is no second chance in knockout football