Albania

Shahpaska: Nuk planifikojmë mbylljen e çerdheve

Për momentin nuk mendohet pët mbyllje të çerdheve, sepse gjendja me virusin është nën kontroll, deklaroi ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska.

Shehpaska shtoi se ql nga fillimi i pandemisë deri në javën e kaluar me koronavirus janë infektuar 26 fëmijë dhe 83 të punësuar nëpër çerdhe, kurse vetëm javën e fundit janë regjistruar 9 fëmijë të infektuar dhe 40 të punësuar. Për momentin në izolim janë 482 fëmijë dhe 77 të rritur.

Të gjithë janë në gjendje të mirë shëndetësore, përveç një fëmije dhe një edukatore që janë shtrirë në spital.

Football news:

Ronaldo is the best Serie A player in November. He scored 5 goals in 3 matches
PSG assess the option of signing Messi in the summer (ESPN)
Koeman on the words of the acting President of Barca about the sale of Messi: only Leo himself can make a decision about his future
Ney warmly recalls Maradona: at the age of 14, he brought the legend to an exhibition match, Diego himself offered to take a photo
Klopp responded to Neville's criticism about the words about 5 substitutions and the calendar: I'm not like him. I'm talking about all the players
The hardest task: help choose the best attacking midfielder in history
Mourinho, Lampard, Solskjaer and Moyes claim the title of best coach of November in the Premier League