Albania

Shkenctarët na tregojnë se si të kuptojmë nëse jemi të infektuar me COVID-19, akoma pa filluar simptomat

Shteti i Taiwan, është një nga shtetet e para që është ballafaquar me virusin Covid 19, prandaj ata kanë shkuar përpara me studime të karakteristikave të virusit.

Shkencëtaret nga ky vend, kanë dhënë disa këshilla interesante.

Ata kanë thënë se personi mund të mos ketë shenja infeksioni nga Covid 19 me ditë të tëra, para se ta kuptojë realitetin e hidhur.

Nëse janë shfaqur temperatura dhe kollitja, mushkëritë tashmë janë infektuar nga fibroza në masën 50 % dhe është tepër vonë.

Ata sugjerojnë ta bëni një test të thjeshtë çdo mëngjes: Merrni frymë thellë dhe mbajeni frymën së paku 10 sekonda.

Nëse pas testit nuk keni kollitje, ose nuk keni ndonjë ndjesi tjetër të keqe apo telashe me frymëmarrje, kjo dëshmon se nuk keni infeksion.

Këtë provë bëjeni çdo mëngjes në një ambient me ajër të pastër./Insajderi.com.

Football news:

CSKA is ready to offer 7 million euros for defender Fuchs. Internacional wants 10 million^. CSKA intends to acquire the Central defender of Internacional Bruno Fuchs, who is also claimed by Monaco and Lille
Goretska Pro 8:2 with Barca: This is only the first of three steps
Matteus on the defeat of Barca: it is Painful to see what happened to the team that inspired us for so many years
Bartomeu met with Pochettino this week. He could replace Sethien at Barca
Salihamijic Pro 8:2 with Barca: Bayern are very happy, but they want more
Recently, Mueller did not want to renew his contract with Bayern. Now he's turning the football around
The baby may get angry and leave. Luis Suarez Miramontes about Messi