Albania

Shtimi i numrit të infektuar, Alimehmeti: Situata kritike, spitalet kanë ende kapacitete por duhet ndërgjegjësim, pasi mund të plotësohen shpejt

Për sa i përket rritje së shtrimeve dhe mbushjes së kapaciteteve të spitaleve, epidemiologu Ilir Alimehmeti tha në Report Tv se situata është kritike.

Ai tha gjithashtu se ka ende vende bosh, megjithatë duhet kuptuar që të gjithë shtretërit që ndodhen në Tiranë mbulojnë të gjithë Shqipërinë dhe se duhet ndërgjegjësim pasi me këtë rritje infeksioni mund të plotësohen shpejt.

Numri është në rritje, por duhet marrë parasysh se ata janë shtretër që janë në Tiranë, por i përkasin gjithë Shqipërisë. Edhe pse 45 % e pacientëve të shtruar janë të Tiranës sërish përballon të gjithë vendin. me këto ritme infeksioni shtretërit mund të plotësohen shpejtë”, tha Alimehmeti.

h.b/dita

Football news:

Kramaric scored the 74th goal in the Bundesliga, breaking Olic's record among Croats
Suarez has 12 goals in his first 15 games for Atletico - the best start in La Liga for a new club since Ronaldo
16-year-old Small - the youngest player in the history of Everton
Solskjaer on 3-2 with Liverpool: Manchester United won on their own terms. It's a good feeling
Hames scored 10 (3+7) points in Everton's home matches. Away - 0
Suarez scored his 12th goal of the La Liga season. Messi has 11
Miller on the Manchester United defeat: Devastated. There is no second chance in knockout football