Albania

Shuhet zjarri mbi fshatin Veljusë afër Strumicës

Zjarri, i cili paradite shpërtheu në malin Elenicë, mbi fshatin Veljusë afër Strumicës i përfshiu pyllin, është shuar, informuan para pak kohe nga NJTZ Strumicë.

Në shuarjen e zjarrit, i cili përfshiu një sipërfaqe prej rreth dy hektarë, kanë marrë pjesë pesë automjete zjarrfikëse dhe 13 zjarrfikës.

“Falë ndërhyrjes së shpejtë zjarri u lokalizua me sukses, edhe pse era e përkohshme, e cila frynte me drejtim të ndryshueshëm, e vështirësonte shuarjen”, tha Aleksandar Gudev, komandant i Njësitit Territorial Zjarrfikës nga Strumica.

Football news:

Timeline of Koeman's torment: terrible results, clashes with Laporta, fan attacks and dismissal. Now Barcelona wants Xavi
Salihamidzic about 0:5 with Borussia: Collective turbidity in Bavaria, which we cannot explain
Barcelona wants to appoint Xavi after Koeman's resignation
💣 ÂБарсеĞона увоĞиĞĞ° Кумана
Barcelona will announce Koeman's resignation in the near future
Barcelona bosses will meet tonight to discuss Koeman's future (Cope)
Inter coach about 2-0 with Empoli: It's a pity Lautaro didn't score, but he saves goals for the next matches