Albania

Simovski: Shteti nuk ka baza të të dhënave për numrin e saktë të mërgimtarëve

Drejtori i Entit të Statistikave, Apostol Simovski në emisionin “200” në Alsat, ka thënë se institucioni që ai drejton nuk mund të dalë me statistika për numrin e popullsisë para fillimit të regjistrimit, dhe vetëm bazuar mbi të dhënat nga bazat e të dhënave që ka në dispozicion, sepse Enti nuk ka të dhëna të sakta për personat që mungojnë përkohësisht nga shteti.

Atë që nuk e kanë këto baza të të dhënave, nuk e përmbajnë, dhe fatkeqësisht ky është një problem i madh, është mungesa e shtetit. Nuk është problem të thuhet se sa njerëz janë regjistruar në bazat e të dhënave të ndryshme që ne përdorim për këtë regjistrim dhe ato janë transparente … Fatkeqësisht, si një vend që ka probleme të mëdha me migracionin është se ne nuk kemi të dhëna të emigracionit  dmth në ato baza të të dhënave një përqindje shumë e vogël përfshin njerëz që janë jashtë vendit,” është shprehur Simovski.

Football news:

Griezmann spoke with Hamilton and visited the Mercedes boxes at the Spanish Grand Prix
Barcelona feels that Neymar used it. He said that he wanted to return, but extended his contract with PSG (RAC1)
Aubameyang to the Arsenal fans: We wanted to give you something good. I am sorry that we could not
Atletico did not lose at the Camp Nou. Busquets' injury is the turning point of the match (and the championship race?)
Verratti injured his knee ligaments in PSG training. Participation in the Euro is still in question
Neymar's contract in one picture. Mbappe wants the same one
Manchester United would like to sign Bellingham in the summer, not Sancho. Borussia do not intend to sell Jude