Albania

Sindikata e Policisë së Maqedonisë sot proteston me moton “Për rendin, për drejtësinë, për disiplinën”

Sindikata e policisë në Maqedoni protestoi nën moton “Për rendin, për drejtësinë, për disiplinën”, për shkak të, siç thonë ata, presionit mbi policinë, shpërndarjes ilegale, numrit të pamjaftueshëm të uniformave.

Protesta filloi para zyrave të Bashkimit Evropian dhe përfundoi para qeverisë.

Kryetari i Sindikatës së Policisë në Maqedoni paraprakisht njoftoi se ata do të paraqesin kërkesë me shkrim tek Qeveria dhe Kryeministri dhe pret që dikush do t’i shqyrtojë seriozisht kërkesat, dhe nëse kërkesat nuk shqyrtohen nga autoritetet, Kocevski tha se ata do të merrnin hapa më radikalë./Telegrafi/

Football news:

Hungarian ultras hooted like monkeys at Pogba and Kante
In 1960, eight players of the Danish national team were killed in a plane crash. The team did not want to go to the Olympics, but reached the final
Bale on the words of Mancini, who compared the national team of Wales with Stoke: I did not know that Stoke is so good
Antoine Griezmann: Giroud is always smiling. He is ready to go out and do something meaningful
Alba is the main player of this Spain. Best of all at the Euro delivers the ball into the penalty area, but Enrique needs alternatives in attack
The evidence is everywhere. Gareth Bale believes in aliens and is ready to convince others!
Ronaldo scored 50 penalties for Portugal at the Euro and the World Cup. He has one goal