Albania

Tejkalohet pragu i grimcave PM10 në Manastir, Kavadar dhe Kumanovë

U tejkalua pragu i alarmimit të grimcave PM 10, tregojnë vendet matëse Manastir 2, Kavadar dhe Kumanovë.

Sipas Qendrës Informative të Maqedonisë për Mjedis Jetësor pranë Ministrisë dikasteriale, për shkak të paralajmërimit të DPHM për shi dhe erë në ditët në vijim, nuk është shpallur hyrje në fuqi e masave afatshkurta.

“Gjatë shpalljes së tejkalimit të pragut të alarmit dhe hyrjes në fuqi të masave afatshkurta sipas Dekretit për ndryshime dhe plotësime të Dekretit për vlerat kufitare për nivele dhe lloje të substancave ndotëse në ajrin ambientues dhe pragjeve të alarmimit, merret parasysh edhe parashikimi i motit nga DPHM për ditën në vijim”.

“Pasi sipas parashikimit të motit të DPHM-së të marrë sot në mëngjes, para shpalljes së tejkalimit të pragut të alarmimit, pritet ndryshim i kushteve të motit – erë mesatare, deri e përforcuar dhe reshje, nuk është shpallur hyrje në fuqi e masave afatshkurta”, theksohet në kumtesë.

Football news:

Cavani has returned to training and is likely to play against Crystal Palace
Fabio Capello, Juventus played Rugby against the Port. Only Ronaldo and Chiesa can make a difference in this squad
Neymar: I posted how I was recovering from my injury, and I didn't get any messages saying, Wow, what a professional. No
Ole Gunnar Solscher: The work of the judges is very difficult and without additional pressure. We have to make their decisions
Joan Laporta: I'm sure Messi won't stay at Barca if I don't win the election. He gives the club 30% of revenue
Trent had idolized Gerrard since he was a kid, and he was in a fairy tale: he got Steven's care and the captain's armband. The story of a great relationship
Hazard's recovery from the injury is delayed. He probably won't play against Atletico on March 7