Albania

“Topalli ftohet në TV Zeni, anulohet emisioni”! Mero Baze: Duhej të shihej vetëm Luli. Liria e shtypit e Berishës, as në frëngji të kullës së tij s’të le të nxjerrësh kokën

Ish kryetarja e Parlamentit e nënkryetare e PD, aktualisht drejtuese e “Lëvizjes për Ndryshim” Jozefina Topalli ishte e ftuar në emisionin e televizionit të familjes së Berishës.

Por në mënyrë të papritur i është anuluar ftesa. Një fajt të tillë e bën të ditur gazetari dhe botuesi i gazetës “TemA”, Mero Baze.

Baze shton jo pa ironi se demokratët duhej të shihnin vetëm Lulin në një stacion tjetër. Njëherësh thotë se për të gjithë ata që i ka marrë malli për lirinë e shtypit të Berishës, të shohë këtë shembull me ish nënkryetaren e partisë.

Jozefina Topalli ishte e ftuar tek TV Zeni në emisionin e Çim Pekës, por meqë demokratët duhet të shikonin vetëm Lulin, Tv Zeni ja anulloi emisionin.

Kjo vlen për të gjithë ata që i ka marrë malli për lirinë e shtypit Sali Berishës.

As në frëngji të kullës tij, nuk të lë të nxjerrësh kokën”, shkruan baze në një postin në adresën e tij në rrjetin social.

Football news:

Liverpool's results are an anomaly. Don't be fooled by the shouting-the crisis is not so global (although it may cost the championship) Showsport's emotional reaction to Klopp's results
Leicester have stopped negotiations on the loan of Eriksen due to the high salary of the player
Buffon-Ronaldo: CR 760! I could have scored less
Barcelona's appeal against the suspension of Messi was rejected
The youngster agreed to go to Arsenal. Real will give midfielder in rent without the right of redemption
President of Genoa: I intend to keep Shomurodov. Juventus did not contact us
Liverpool have not scored any of their last 87 shots in the Premier League. The team has 4 consecutive matches without goals