Albania

U regjistrua Zaevi me familjen: Kanë mbetur edhe 4 ditë, regjistrohuni!

Kryeministri Zoran Zaev bashkë me familjen e tij, në shtëpinë në Strumicë, sot kanë kryer procesin e regjistrimit.

Siç potencoi ai, në këtë mënyrë ata u bënë partnerë të procesit që të mund shteti, institucionet publike, pushteti lokal dhe shoqëria sipërmarrëse në bazë të të dhënave të fituara të sigurojnë jetë më të mirë për qytetarët.

“Mbeten edhe 4 ditë deri në fund të operacionit statistikat më të rëndësishëm dhe më të komplikuar – Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave, të cilin e realizon Enti Shtetëror për Statistikë. Pas 20 vjetësh, përfundimisht shteti ynë do të ftojë të dhëna relevante dhe aktuale të cilat më tej do të jenë bazë për krijimin e politikave reale të cilat në tërësi u përgjigjen nevojave të qytetarëve”, tha Zaev, transmeton TV21.

Ka bërë thirrje deri te qytetarët që mos të hezitojnë dhe të regjistrohen.

Football news:

Al-Sadd Xavi has not lost 34 matches in the Qatar League - this is a club record. The league record is 41 games
Nagelsmann about Hernandez: He is in a good mood, there is no feeling that he is worried about prison
Tuchel on the victory over Southampton: A tense match. I liked Chelsea's energy
Pioli pro 1-0 with Torino: Milan controlled the game. Torino created chances only by going all-in
Arteta pro 2:0 with Leeds: We created a lot of chances, played better and stronger
Giroud after Torino's winning goal: Milan played well. Not everything is perfect, but the main thing is the victory
Chelsea won the third penalty shootout in a row. In all of them there was a cap on the gate